Om oss

Interiør- og Fasadedekor AS (IFG) er stiftet av Gunnar Gundersen i 2003. Firmaet har solid erfaring i bransjen. Vi har pr 2016 2,5 årsverk, men leier stadig inn midlertidig ansatte Vi tilbyr alle typer tømrertjenester; rehabilitering, nybygg, tilbygg, bygg innredning, interiør- og monteringsarbeider. Firmaet har erfaring med totalrehabilitering av alle typer villaer og bygg – ikke bare sveitservillaer. Vi har bygget flere tilbygg og småhus, loftstuer / ark, tilbygg, vi har innredet leiligheter, kontorer og skolebygninger.

Vår kompetanse spenner fra gamle håndverkstradisjoner med dekorerte sveitservillaer, til moderne funkisboliger med rene linjer. Vi fikk Sentral Godkjenning for Ansvarsrett i 2014. Vi påtar oss gjerne prosjektering og ansvar for søknadsarbeidet, utførelse og kontroll ved byggesak. (PRO, SØK, UTF, KTR). En samarbeidspartner utfører Archicad digitaltegninger til ok pris.

God kommunikasjon før og under byggeprosessen er et kvalitetsstempel vi ønsker å tilby hver enkelt kunde. Tilbakemeldinger viser at kunder er tilfreds med god oppfølging og nøyaktig resultat til nøktern pris.

Vi ønsker gamle og nye kunder velkommen!